RETOUR & TERUGBETALING BELEID

7 DAGEN DATUM BIJ AANKOMST (DOA) GARANTIE


Als je artikel beschadigd aankomt of niet werkt, volg dan het garantieproces en neem binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling contact op met ons ondersteuningscentrum voor RMA-autorisatie. Na het retourneren van het product naar het adres dat door ons supportteam is opgegeven, kunnen we je gratis een nieuw artikel sturen. Geniet van totale gemoedsrust: elke afzonderlijke aankoop is 100% risicovrij elke keer dat u winkelt bij Kate Minimalist.


SPECIALE OPMERKING:

Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen accepteren om andere redenen dan beschadigde of defecte artikelen. Verandering van hart en het niet meer willen van het product geldt als niet geldig voor retourzendingen. Aangepaste of gepersonaliseerde artikelen zijn niet geldig voor retourzendingen.


Klanten moeten eerst een duidelijke foto of video sturen van het beschadigde of defecte product en de verzendverpakking voordat we kunnen overwegen om een ​​RMA-autorisatie af te geven. Gebruik goede verlichting en een bijna gemiddelde afstand, zodat we het probleem kunnen identificeren en verifiëren. De grootte van de bijlage moet kleiner zijn dan 2 MB voor het Support Center, stuur grotere bijlagen naar: help@kateminimalist.com


Let op: er worden 30% herbevoorradingskosten in rekening gebracht wanneer een klant 48 uur na het plaatsen van de bestelling annuleert. Er vindt geen annulering plaats voor promo-items en bestellingen die de eindfase van de aanpassing hebben bereikt, meestal na 72 uur na het plaatsen van de bestelling.


GARANTIE-UITZONDERINGEN EN OPMERKINGEN
1. Natuurlijke productdegradatie door slijtage, samen met breuk/beschadiging tijdens gebruik, is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant en wordt niet gedekt door onze garanties.
2. Indien de klant het/de artikel(en) heeft beschadigd/misbruikt, vervalt de productgarantie onmiddellijk. In dergelijke gevallen is er geen vergoeding mogelijk. Klanten zijn echter welkom om contact met ons op te nemen om vervangende of reserveonderdelen te kopen (indien van toepassing). We brengen de oorspronkelijke waarde van de componenten en verzendkosten in rekening om ze te verzenden.
De klant maakt de garantie ongeldig als hij:
– Flash de firmware van een apparaat of root een apparaat
- Open het lichaam in een poging om het apparaat te repareren
– Wijzigen, verwijderen, aanpassen of verwisselen van onderdelen van het product
– Gebruik het apparaat op een manier waarvoor het oorspronkelijk niet bedoeld is
- Blijf het artikel gebruiken zodra er een fout optreedt en meer schade veroorzaakt
3. Alle retourzendingen moeten eerst worden geautoriseerd door Kate Minimalist Support Team voordat ze worden geretourneerd. Raadpleeg alstublieft de volgende stappen in "Een garantie aanvragen" hieronder. Voor onvolledige garantieaanvragen behoudt Kate Minimalist zich het recht voor om elke vergoeding te weigeren. Als de klant het pakket zonder voorafgaande toestemming (RMA-formulier) heeft teruggestuurd, naar het verkeerde adres heeft gestuurd, een verkeerd artikel heeft geretourneerd of een leeg pakket heeft ingediend, behoudt Kate Minimalist zich opnieuw het recht voor om elke vergoeding te weigeren.
4. Alle retourzendingen worden bij aankomst door ons technisch team gecontroleerd. Als het geretourneerde artikel niet kan worden gerepareerd, biedt Kate Minimalist een alternatieve oplossing.

Speciale opmerkingen:

1. De verzendkosten voor het terugzenden van het product worden door de klant betaald en kunnen niet worden gerestitueerd, behalve in DOA-situaties van 7 dagen.
2. Tijdens de retourzending is de klant verantwoordelijk voor alle douanekosten, invoerrechten of tarieven tijdens de retourzending van de artikelen naar China. In deze gevallen zullen we de douanekosten in mindering brengen op uw geautoriseerde restitutiebedrag.
3.Kate Minimalist zal het artikel standaard opnieuw naar de klant sturen via Forfaitaire Verzending. Als de klant een snellere verzendmethode wil gebruiken, zijn de relevante verzendkosten van toepassing.
4. In geval van misbruik zijn alle reparaties, accessoires en verzendkosten, in beide richtingen, volledig voor de verantwoordelijkheid van de klant en voor eigen rekening.
GARANTIE AANVRAGEN (RETOUR, REPARATIE EN TERUGBETALING)
Als er een probleem is met je item, dien dan eerst een ticket in bij ons Support Center.
Volg ons garantieproces zorgvuldig om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken: 1. Beschrijf het probleem met uw artikel in detail: Wat is er gebeurd? Wanneer? Op welke manier? Vermeld ook uw volledige ordernummer en productcode (SKU-nummer).
2. Vertel ons welke stappen u al heeft ondernomen om het probleem op te lossen.
3. Geef de artikelcode op die op de buitenverpakking staat vermeld.
4. Stuur een duidelijke foto of video met daarop het(de) defect(en); deze moeten onder goede verlichting worden genomen.
OPMERKING: Foto's/video's moeten idealiter duidelijk en gefocust zijn, genomen onder goede lichtomstandigheden en van dichtbij tot middellange afstand. Dit stelt ons in staat om het probleem of de problemen te identificeren en te verifiëren. We zullen altijd ons uiterste best doen om u te helpen. Bij voorbaat hartelijk dank voor het verstrekken van alle bovengenoemde informatie.
ONTBREKENDE ARTIKEL(EN), VERKEERDE ARTIKEL(EN) OF ONJUISTE VERZONDEN PAKKET
Zorg ervoor dat u het pakket opent en de inhoud zorgvuldig controleert voordat u tekent voor het pakket.
Volg bij eventuele problemen ons garantieproces zorgvuldig om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken:
1. Neem contact op met ons Support Center met uw bestelnummer en de productcode (SKU-nummer).
2. Stuur ons een duidelijke foto van de omverpakking, alle verzendlabels zichtbaar en (indien van toepassing) het ontvangen artikel.
Mogelijke oplossingen:
– Als er een item ontbreekt, zullen we het ontbrekende item/accessoire binnen de garantieperiode gratis opnieuw verzenden.
– Als we het verkeerde artikel hebben verzonden: we zullen u ofwel het volledige bedrag terugbetalen of een alternatief artikel verzenden (indien van toepassing en beschikbaar). Kate Minimalist beslist of je het verkeerde product moet retourneren of niet en vergoedt de verzendkosten wanneer we het ontvangen.


ARTIKEL RETOUR PROCES
Als u binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel een probleem ondervindt met de bestelling, volgt u het garantieproces en neemt u contact op met ons ondersteuningscentrum voor RMA-autorisatie onder vermelding van:
1. Het bestelnummer.
2. De artikelcode(s) die je wilt retourneren.
3. De reden van retour.
Onze klantenservice zal uw zaak beoordelen en een retourzending aanbieden. Na ontvangst wordt het artikel omgeruild voor een vervangend artikel of wordt het terugbetaald.
Herbruikbare artikelen
Artikelen die kunnen worden geretourneerd/gerestitueerd of geruild, moeten voldoen aan de onderstaande criteria:
1. Defecte artikelen beschadigd/gebroken bij aankomst.
2. Artikelen in de verkeerde maat/kleur ontvangen.
Alle retouren moeten worden bevestigd via het ticketcentrum. Geretourneerde artikelen zonder Return Merchandise Authorization (RMA) worden niet geaccepteerd.

Verzendkosten retourneren

1. Verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor eigen rekening van de klant.
Raadpleeg uw plaatselijke postkantoor om de werkelijke verzendkosten voor retourzending te bevestigen. We raden u aan de goedkoopste geregistreerde luchtpostmethode te gebruiken die beschikbaar is.
2. Kate Minimalist-producten worden voorafgaand aan verzending strikt op kwaliteit gecontroleerd.
Vanwege hun aard en het beoogde gebruik zijn productcategorieën, waaronder RC-speelgoed, scooters en wielen, onderhevig aan slijtage door herhaald gebruik. Als zodanig dekt onze 1 jaar geld-terug-garantie met betrekking tot RC-speelgoed, scooters en wielen slechts 7 dagen DOA-gevallen waarbij het product niet uit de doos werkt. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het product bij aankomst zorgvuldig te inspecteren.
3. Retouren van reserveonderdelen en accessoires worden niet geaccepteerd. Als je een defect accessoire hebt ontvangen of als er een accessoire ontbreekt, neem dan binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling contact op met ons Support Center. Na deze periode of als een accessoire is misbruikt, moeten klanten een vervangend exemplaar kopen.
4. Alle producten die zijn gewonnen of ingewisseld als onderdeel van een activiteit of wedstrijd (bijvoorbeeld via een trekking) op Kate Minimalist of een van onze promotiekanalen, zijn vrijgesteld van ons garantie- en retourbeleid.

ANNULERINGEN
We nemen meestal 10 tot 24 uur de tijd om de zending voor te bereiden en naar onze verzendpartner te sturen. Als u bestellingen wilt annuleren, neem dan onmiddellijk contact met ons op voordat we uw bestellingen verzenden. Zodra we de producten hebben verzonden, hebben we er geen controle over.